Monday, June 22, 2009

Monday is Welch Day

I've been "celebrating" my Mondays by drinking Welch's 100% Grape Juice. Appropriating Warhol's Campbell Soup screen-print, I arranged 8 cans of Welch's to commemorate the 8th Monday since May 4th.

14 comments:

Mohd. Fahmy b. Mohd Hashim said...

sedap ke jiddo air ni? tk pnah lak try minum. apapun, aku mmg jeles ngn work ko! dari zmn blajo smpai skrg. :) kalau ada apa2 projek komik yg nk out bgtau la aku, boleh aku pi cari komik ko. rindu nk tngk lukisan ko.

Zid said...

Fahmy:

Sedap giler, tapi takde kat Mesia kot? Kalau ada aku nak borong, sbb mesti lagi murah ye dak?

Komik tu ada dalam pembikinan. Tapi sekarang aku tgh sibuk buat keje2 seni halus.

Apa2 pun aku umumkan kat blog ni ye. Mekasih :D

ajinda said...

fewit, minuman fav D tu. :D ehehehe.

Zid said...

Lama tak dengar berita, jinda. Ape cerrr?

ajinda said...

eleh, alih topik plak. padahal boleh jer tanye kat YM ape cerr. hahahaha.

:P

Aban said...

Ini namanyer cover line TAK cemerlang. Ish ish ish.. :P

Zid said...

Yekleh mentang2 nak kawen!!! Hahahaha

Aban said...

Another attempt to change the topic yek! Elelelelele.. jgn cover daaa babe! :P

yxji said...

hahaha nampaknya encik zid macam menjalani kehidupan yang gebu.

Zid said...

Alhamdulillah la takdela gebu sgt. Nak hidup bahagia ni bukan senang zaman skrg ni!

yxji said...

ya la nak datang pun tak senang. nak pergi pun tak susah. kalau sama2 cooperate nak preserve. insyaAllah la boleh la tahan lama. haha.

zonarika said...

Cool art works. Got your site through your wondergirl gibberish youtube stint, thoroughly enjoyed that haha.

Anyway, happy belated Welch Day!

Zid said...

Thanks, Zonarika!

The full medley is online on my music site although it was a very embarrassing effort to cover a K-pop girl band number.

Nice of you to drop by :D

ロザリザ said...

hi ziddddddddddd